• VZW Opdorp Het Middelpunt - Dries 40, 9255 Opdorp
  info@hetmiddelpunt.eu

 • Beeldententoonstelling editie 2019 – No mans land

  5 weken tentoonstelling, kunstenaarsroute en apotheose weekend

  Voor onze openlucht-tentoonstelling 2019 zijn we al volop in de weer.  Aangezien dit de tiende uitgave betreft, zullen we alleszins voorzien in de nodige aandacht en zal de tentoonstelling een vernieuwd karakter krijgen. Naast de vertrouwde omgeving op de Dries van Opdorp, voorzien we deze keer ook een wandelpad-kunstenaarsroute, waar u als kunstenaar uw werk kan plaatsen. Geef ons best een seintje, mocht u op een specifieke locatie willen staan met uw werk.

   

  De tentoonstelling vindt plaats van zondag 10 maart 2019 tot zaterdag 13 april 2019. De feestelijke rondgang en prijsuitreiking kan u alvast noteren op 31 maart 2019 !
  De editie 2019 zal het label “no man’s land” dragen. We hopen uiteraard u daar te mogen begroeten. Vanaf 15 april is het daarom al mogelijk om u als kunstenaar in te schrijven.

  Beeldententoonstelling editie 2019 – No mans land

  Inschrijven

  Via onderstaand formulier kan u zich inschrijven als deelnemend kunstenaar. Door in te schrijven aanvaardt u het reglement van de tentoonstelling. De velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

  Uw inschrijving is enkel geldig na betaling van de verplichte bijdrage van 20 euro op rekeningnummer BE70 0016 1450 9325 op naam van VZW Opdorp Het Middelpunt.

  Datum van het betalen van de inchrijving (indien reeds uitgevoerd)