• _C_H_O_A_S_E_ 2021

    Onze erg succesvolle tiende editie van de tweejaarlijkse beeldententoonstelling 2019 is net achter de rug en we staan klaar met de aankondiging van uitgave 2021. Aangezien verandering de enige constante in het soms chaotische leven is geworden geven we nu al graag een aantal wijzigingen mee voor de volgende biënnale in het voorjaar van 2021.

    De tentoonstelling zal opnieuw enkel op Dries doorgaan (in tegenstelling met de uitbreiding tijdens editie 2019) en het aantal werken zal beperkt worden tot 1 “monumentaal” werk per kunstenaar. Daar waar tijdens de vorige edities niet alle tentoongestelde werken geconnecteerd waren met het centrale thema (No man’s land in 2019) zal dit vanaf 2021 wel deel uitmaken van de conceptvernieuwing.

    Om onze tentoonstelling een nieuwe dynamiek te geven zal een curator vooraf een selectie maken van de werken die zullen tentoongesteld worden. De bedoeling van deze vernieuwde aanpak is de kunstenaar meer in de “picture” te zetten en anderzijds de toegankelijkheid van de kunst te blijven garanderen voor iedereen. De curator die ons zal begeleiden bij de volgende editie is Ann Deman, de Kortrijkse kunstenares die vorig jaar voor de eerste maal deelnam aan onze tentoonstelling met haar werk Man en Vrouw.

    _C_H_O_A_S_E_ 2021