• I-magine 2023

    Net als in 2021 zullen de Opdorpse zomermaanden het decor vormen voor de tweejaarlijkse beeldententoonstelling op de Dries. De meer dan 100.000 narcissen, die naar aloude gewoonte tussen de beelden prijken, zullen op dat moment enkel bollen zijn. De laatste editie leerde ons echter dat het kortgemaaide gras en de prachtige groene lindenbomen op de Dries een minstens even mooi kader vormen voor de monumentale kunstwerken.

    Elke voorgaande editie hebben we kunnen rekenen op heel wat knappe werken en duizenden geïnteresseerde bezoekers. Bovendien ervaren we telkens dat gerenommeerde concullega organisatoren, expositieruimtes of veilinghuizen heel graag hun licht opsteken in Opdorp. De volgende tentoonstelling vindt plaats van 16 juli tot 17 september 2023. Wenst u hierover meer informatie of heeft u interesse als kunstenaar of bezoeker, neem dan gerust contact op via info@hetmiddelpunt.eu.

    I-magine 2023

    Inschrijven

    Momenteel zijn de inschrijvingen voor editie 2023 afgesloten. Indien u als kunstenaar wenst uitgenodigd te worden voor kandidatuurstelling voor een volgende editie, kan u ons uw gegevens bezorgen op info@hetmiddelpunt.eu